Referenties

Hieronder leest u de ervaring van enkele van onze klanten.

M.
Vandaag heb ik een massage ondergaan bij massage salon Dahla in Huizen. Deze massage salon word gerund door Mandy, een warme spontane vrouw. De massageruimte is zeer sfeervol ingericht.

Mandy heeft mij gemasseerd met gebruik making van heerlijke natuurlijke oliën. Zij hanteert een stevige druk en werkt in een vloeiende beweging door, zonder stil te vallen, wat ik zeer belangrijk vind bij een massage. Eerlijk gezegd merk ik bijna geen verschil met de massage die ik heb ondergaan in India, bij een Ayuvedische specialist! De massage die ik bij Mandy kreeg is daarom ontzettend positief te noemen. Mijn hele lichaam inclusief mijn hals en gezicht werden gemasseerd, wat geweldig aanvoelde. Na een uur was de massage klaar en heb ik nog even rustig de tijd om langzaam bij te komen, mij nog even te ontdoen van de olie en glaasje water te drinken welke klaar staat

Dit is absoluut voor herhaling vatbaar en misschien wel één van de betere massages die ik tot nu toe heb ondergaan. Ik heb de rest van deze dag in heerlijk zen modus doorgebracht en heerlijk heb geslapen.
Mandy bedankt en je hebt er absoluut een fan bij!

P.
Om mezelf eens lekker te verwennen ben ik op internet op zoek gegaan naar een goed adres. Nu bekijk ik een site altijd goed en lees eventuele referenties, maar het blijft een gokje. Ik ben niet teleurgesteld!

Fijne sfeer, er is aandacht voor de persoon. Er wordt ook geïnformeerd waar je voor komt zodat de massage aangepast kan worden en eventuele klachten gericht kunnen worden aangepakt. Tijdens de massage wordt er gevraagd hoe het wordt ervaren, en of het naar wens is. De ruimte is schoon, netjes en sfeervol en Mandy oefent haar vak echt met liefde een aandacht uit. Een fijne en heerlijk ontspannende ervaring en een absolute aanrader!!

S.
Vandaag ben ik voor de eerste keer bij Mandy geweest. Het is een hele sfeervolle massageruimte. Ik loop al lange tijd met enorme stress en spanningen en ik dacht dat een massage mij wel goed zou doen. Ik loop al bij een acupuncturist en osteopaat voor mijn klachten en dacht, ach een massage erbij is altijd goed! Het resultaat was verbluffend!! Mandy masseert echt heel erg goed. Je voelt meteen dat ze weet waar ze mee bezig is en verstaat haar vak prima! Na afloop zei ze nog tegen me; “Er kunnen emoties los komen”. Ik dacht bij mezelf; “Dat zegt de acupuncturist ook altijd na afloop”. Nadat ik in de middag weer thuis was, voelde ik me ineens erg emotioneel worden, en al die opgekropte emoties van maanden sparen kwamen er in eens uit! Deze massage had bij mij meer effect dan acupunctuur en osteopathie bij elkaar! In één woord: GEWELDIG!! Mandy, super bedankt en tot volgende week! ……..

O.
Ik was voor het eerst bij Dahla in Huizen en voelde mij direct op mijn gemak. Entourage massagepraktijk was gezellig. Eerst een voetbad en daarna overheerlijke massage (ik had last van schouder en nek welke zijn weggemasseerd) en daarna een warme pakking met hotstones. De massage was niet te hard en niet te zacht m.a.w. TOP. Afgesproken haar over 3 weken terug te bellen voor een nieuwe afspraak….

N.
Beste Mandy, wat een ERVARING! Nog nooit heb ik me zo kunnen ontspannen tijdens en na een massage. Ik heb zeker nog de hele week kunnen genieten van de behandeling en mijn zijde zachte huid. Je verschijning geeft Vertrouwen, je ruimte zegt Welkom, je handen zijn Stevig en Hemels tegelijk!! DANKJEWEL en tot snel!

K.
ALL I want to write about Mandy.. is >>she makes you feel welcome in her salon and her hands at massage are like magic ,afterwards you feel like you are walking on air.. AND if you want to give a beautiful present to a friend for what ever the occasion.. you might want to consider giving him/her a massage ticket to use @ Dahla! ENJOY.

E.
Ik kwam met stijve nekklachten en zere voeten bij salon Dahla. heerlijke nek en schoudermassage gehad. Mijn schouderspieren zaten vol knopen die Mandy helemaal weggemasseerd heeft , heerlijk. Ik voelde me echt herboren, ook mede door de heerlijke geuren en sfeer die de massageruimte uitstraalde. zodra je de kamer binnenkomt ervaar je een spirituele rust die over je komt. bij de voetmassage voelde ik zelfs tot aan kruin de spanning wegtrekken. echt een aanrader en ik kom zeer zeker terug.

J.
Ben vanmiddag bij Mandy geweest, lieve mooie vrouw en ze verstaat haar vak! Een goede massage gehad, ze weet de plekjes te vinden waar ik last van had, het is voor mij een topper!

P.
Ik ging voor het eerst naar Mandy voor een massage. Het was een vriendelijke ontvangst een mooie ruimte. Ze begon de massage met olie en afwisselend met een hotstone. Het is zeker een aanrader. ik ga zeker terug voor een herhaling.

S.
Prachtig salonnetje aan huis, waar een prettige sfeer hangt, het ruikt heerlijk, helemaal goed! Deze week heb ik een eerste behandeling gehad, en dat wordt zeker niet de laatste. Vooral de massage van gezicht, hoofd en armen/handen vond ik erg prettig. En de afsluiting met warme pakkingen en hotstones was nieuw voor mij, maar beviel ook erg goed, de warmte dringt heel diep in je rugspieren door. Al met al een aanrader!

S.
Ik ben zeer tevreden over de massage die ik bij Dahla kreeg. Een goede en gezellige ontvangst en ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ging heerlijk ontspannen weer weg en kom zeker terug!

R.
Voor 1e keer laten behandelen door Mandy. Zeer goed bevallen. Leuke, gezellige, nette ontvangst, duidelijke uitleg, kopje thee, voetenbad, heerlijke massage (afwisselend met olie en hotstone). Mooie ruimte waar wordt gemasseerd. Ga zeker terug voor een herhaling !