Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een massage die gebruik maakt van alle soorten massagetechnieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren. Ontspanningsmassage is geen diepe-weefselmassage en is er niet voor het bewerken van de diepere spieren van het lichaam. Het is alleen bedoeld voor het masseren van de buitenste lagen van het lichaamsweefsel.

Bij een ontspanningsmassage wordt een breed scala van gebieden op het lichaam gemasseerd zoals de rug, benen, armen en hals. Het is een passieve behandeling waarbij je niet zal worden uitgerekt of gemanoeuvreerd in yoga-achtige posities, zoals bij een thaise massage. Ontspanningsmassage is precies wat de naam zegt: een massage strikt in de zin van rust en ontspanning. Ontspanningsmassage tegen stress.

Veel mensen hebben een stressvol leven waarbij ze weinig tijd nemen voor zichzelf. Iedereen heeft een goed moment van ontspanning nodig en een ontspanningsmassage is hier uitermate geschikt voor. Het zal je geest en lichaam ontspannen, waardoor je even weg bent van de stress. Een ontspanningsmassage kan worden aangepast en afgestemd op uw specifieke wensen. De massage vindt plaats in een rustige en comfortabele omgeving met muziek en/of kaarslicht op de achtergrond. Doorgaans duurt de massage tussen een half uur en twee uur.

Ontspanningsmassage is een gladde, zachte stijl van massage ter verbetering van de circulatie, het verminderen van spierpijn, en het bevorderen van de algehele ontspanning.